Företagsfakta

Redaktör

Den här webbplatsen redigeras av GRIP500 SLU.
Huvudkontoret ligger på Carrer Prat de la Creu 59, AD500 Andorra la Vella, Andorra.
Registreringsdatum: 19/10/2017 - E-post: cm(a)grip500.com
Aktiekapital: 3 000 EUR - Företagsnummer i Andorras register: 17485.
Ansvarig utgivare: JOSEP MARIA CANALS (cm(a)grip500.com)
Webbplatsen ligger på en dedikerad värddator i lokaler som tillhör: OVH GmbH Christophstraße 19, 50670 Köln Deutschland.

Ansvarsskyldighet

All information tillgänglig via denna webbplats tillhandahålls som den är. GRIP500 SLU ger inga garantier, uttryckliga eller underförstådda, och tar inget ansvar för användning av denna information. GRIP500 SLU ansvarar varken för korrektheten, felaktigheter eller fel eller brister som finns på denna webbplats. Användaren är ensam ansvarig för användningen av sådan information. GRIP500 SLU förbehåller sig rätten att när som helst ändra, inklusive att uppdatera webbplatsen. GRIP500 SLU kan inte hållas ansvariga för eventuella skador, vare sig direkt eller indirekt som en följd av informationen på denna webbplats. Andra webbplatser som innehåller en hyperlänk till denna webbplats kontrolleras inte. Därför tar GRIP500 SLU inget ansvar för deras innehåll. Användaren är ensam ansvarig för användningen.

Förlikning

I enlighet med artikel 14.1 i EU-förordning nr 524/2013 av Europaparlamentets och rådets förordning av den 21 maj 2013, informeras du om möjligheten att vända dig till plattformen för tvistlösning online (RLL) som tillhandahålls av Europeiska kommissionen och finns på följande adress: Résolution des Litiges en Ligne

Upphovsrätt

Hela den här webbplatsen lyder under andorransk lagstiftning när det gäller upphovsrätt och immateriell äganderätt. All upphovsrätt förbehålles, inklusive ikonografisk och fotografisk dokumentation.