Kundrecensioner

grip500.se
Betyg 4.95 | 2158 Omdöme

Teamen hos GRIP500 gör allt för att du ska bli nöjd. Bakom vår webbplats finns det kvinnor och män som arbetar med stor noggrannhet och energi för att kunna ge dig bästa möjliga service. Säljsupport, eftermarknadssupport, redovisning, elektroniska banktjänster, lager & logistik, datatjänster, marknadsavdelning, direktion... Alla våra anställda har ett gemensamt mål: DIN BELÅTENHET. Vi är stolta och glada att se att vår webbplats rekommenderas av våra kunder och att konstatera deras lojalitet.

Observera: för att kunna utvärdera denna webbplats måste du först ha gjort en beställning. Vi informerar dig om att recensioner som lämnas på webbplatsen genomgår en kontrollprocess. Recensioner sorteras endast i kronologisk ordning.

Recension av Katia
5/5

Allt gick mycket bra. Snabbt och rent, jag rekommenderar det! För mig var det min första beställning och jag kommer att beställa mina nästa däck!

Recension skickad 2024-07-10 av Katia efter ett köp den 2024-06-10 Översatt omdöme lämnat 2024-07-10 av Katia efter ett köpupplevelse 2024-06-10 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Jean-Pierre
5/5

Snabb leverans, allt är perfekt.

Recension skickad 2024-07-10 av Jean-Pierre efter ett köp den 2024-06-25 Översatt omdöme lämnat 2024-07-10 av Jean-Pierre efter ett köpupplevelse 2024-06-25 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Dick
5/5

Bra leverans och ett bra pris. Däcken måste fortfarande monteras!

Recension skickad 2024-07-10 av Dick efter ett köp den 2024-07-04 Översatt omdöme lämnat 2024-07-10 av Dick efter ett köpupplevelse 2024-07-04 - visa original (nederländska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Nadia
5/5

Allt är ok. Snabb leverans, inom den förväntade tiden. Däck enligt beskrivning.

Recension skickad 2024-07-10 av Nadia efter ett köp den 2024-07-05 Översatt omdöme lämnat 2024-07-10 av Nadia efter ett köpupplevelse 2024-07-05 - visa original (italienska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Alain verdun55
5/5

beställning på denna sida grip500, mottagande i enlighet med de beställda varorna, leverans i tid,. Produkter överensstämmer uppfyllande av åtaganden, tidsfrister och priser

Recension skickad 2024-07-10 av Alain verdun55 efter ett köp den 2024-06-27 Översatt omdöme lämnat 2024-07-10 av Alain verdun55 efter ett köpupplevelse 2024-06-27 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Chantre Pascal
5/5

Inget att rapportera, perfekt transaktion, mycket snabb leverans. Det är perfekt

Recension skickad 2024-07-09 av Chantre Pascal efter ett köp den 2024-06-24 Översatt omdöme lämnat 2024-07-09 av Chantre Pascal efter ett köpupplevelse 2024-06-24 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Peneireiro
5/5

Mycket snabb leverans

Recension skickad 2024-07-09 av Peneireiro efter ett köp den 2024-07-04 Översatt omdöme lämnat 2024-07-09 av Peneireiro efter ett köpupplevelse 2024-07-04 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Antti
5/5

Snabb leverans, rimligt pris

Recension skickad 2024-07-09 av Antti efter ett köp den 2024-07-08 Översatt omdöme lämnat 2024-07-09 av Antti efter ett köpupplevelse 2024-07-08 - visa original (finska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Gerard
5/5

Utmärkt, allt är mycket professionellt och bra däck.

Recension skickad 2024-07-09 av Gerard efter ett köp den 2024-06-12 Översatt omdöme lämnat 2024-07-09 av Gerard efter ett köpupplevelse 2024-06-12 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Xavier
5/5

Hej, jag fick ett e-postmeddelande den 4/7 där jag informerades om spårningsnumret för beställning ES-0724-01076 så att jag kunde veta i vilket skede försändelsen (egen leverans) befann sig, men jag kan inte logga in för att spåra den. Eftersom jag inte heller har fått något e-postmeddelande som informerar mig om vilket skede leveransprocessen befinner sig i, skulle jag uppskatta om ni kunde informera mig om detta eftersom leveranstiden som jag fick vid beställningen har överskridits. Tack så mycket.

Recension skickad 2024-07-08 av Xavier efter ett köp den 2024-07-03 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Xavier efter ett köpupplevelse 2024-07-03 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
Svar från grip500.se
den 2024-07-09
Vi beklagar verkligen de olägenheter du har upplevt med att spåra din beställning ES-0724-01076. För att hjälpa dig mer effektivt rekommenderar vi att du öppnar en biljett med vår kundtjänst. På så sätt kan våra agenter undersöka och lösa ditt problem så snart som möjligt. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.
Recension av Ken
5/5

Det är inte första gången jag beställer däck, allt går bra

Recension skickad 2024-07-08 av Ken efter ett köp den 2024-06-23 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Ken efter ett köpupplevelse 2024-06-23 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Gts 5000
4/5

Så långt så bra

Recension skickad 2024-07-08 av Gts 5000 efter ett köp den 2024-06-23 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Gts 5000 efter ett köpupplevelse 2024-06-23 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av claumarie
5/5

super och levererat till monteringsstationen som planerat, jag rekommenderar grip500. tack till teamen

Recension skickad 2024-07-08 av claumarie efter ett köp den 2024-06-23 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av claumarie efter ett köpupplevelse 2024-06-23 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av polo
5/5

bra produkt snabb leverans

Recension skickad 2024-07-08 av polo efter ett köp den 2024-06-24 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av polo efter ett köpupplevelse 2024-06-24 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av paul
5/5

super produkt snabb leverans

Recension skickad 2024-07-08 av paul efter ett köp den 2024-06-24 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av paul efter ett köpupplevelse 2024-06-24 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Stef
5/5

Bra pris och snabbhet 👍

Recension skickad 2024-07-08 av Stef efter ett köp den 2024-06-23 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Stef efter ett köpupplevelse 2024-06-23 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Dumetz
5/5

Väl mottaget men däckleverans ganska snabb, mottaget idag, perfekt, jag rekommenderar grip 500. Tack till teamet.

Recension skickad 2024-07-08 av Dumetz efter ett köp den 2024-06-29 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Dumetz efter ett köpupplevelse 2024-06-29 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Edlich
5/5

Toppservice, snabb leverans från Spanien.

Recension skickad 2024-07-08 av Edlich efter ett köp den 2024-06-21 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av Edlich efter ett köpupplevelse 2024-06-21 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av christophe
4/5

Jag beställde ett par regndäck inför en kommande regnig bandag (!). Inget att säga om GRIP500 (faktisk tillgänglighet av den beställda referensen, snabb leverans) Synd att detta förstörs av transporttjänsten, som är mycket mindre noggrann och, låt oss säga, kaotisk! Ändå kommer jag att behålla GRIP500 i min adressbok!

Recension skickad 2024-07-08 av christophe efter ett köp den 2024-06-22 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av christophe efter ett köpupplevelse 2024-06-22 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av David
5/5

Återigen pris och leverans utan problem och snabbt

Recension skickad 2024-07-08 av David efter ett köp den 2024-06-28 Översatt omdöme lämnat 2024-07-08 av David efter ett köpupplevelse 2024-06-28 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Ruben
5/5

Snabb leverans angående däcken 5* redan och tredje paret jag sätter på bilarna

Recension skickad 2024-07-07 av Ruben efter ett köp den 2024-07-01 Översatt omdöme lämnat 2024-07-07 av Ruben efter ett köpupplevelse 2024-07-01 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Jmarc
5/5

super snabb leverans som planerat. Super

Recension skickad 2024-07-07 av Jmarc efter ett köp den 2024-06-22 Översatt omdöme lämnat 2024-07-07 av Jmarc efter ett köpupplevelse 2024-06-22 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Manu
5/5

Superdäck, mycket effektiva i leveranstid! Och framför allt mycket billigare än konkurrenterna!

Recension skickad 2024-07-06 av Manu efter ett köp den 2024-07-01 Översatt omdöme lämnat 2024-07-06 av Manu efter ett köpupplevelse 2024-07-01 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Pedro Couto
5/5

Snabb leverans, på det förväntade datumet. När jag gick för att boka montering hos däckinstallatören var däcket redan där. Jag bokade och det monterades. Jag skulle upprepa upplevelsen.

Recension skickad 2024-07-06 av Pedro Couto efter ett köp den 2024-06-19 Översatt omdöme lämnat 2024-07-06 av Pedro Couto efter ett köpupplevelse 2024-06-19 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av goldar.gonzalez@gmail.com
5/5

mycket nöjd med köpet, tack

Recension skickad 2024-07-06 av goldar.gonzalez@gmail.com efter ett köp den 2024-06-21 Översatt omdöme lämnat 2024-07-06 av goldar.gonzalez@gmail.com efter ett köpupplevelse 2024-06-21 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Paul v Leeuwen
5/5

Bra pris, levererat supersnabbt.

Recension skickad 2024-07-06 av Paul v Leeuwen efter ett köp den 2024-06-21 Översatt omdöme lämnat 2024-07-06 av Paul v Leeuwen efter ett köpupplevelse 2024-06-21 - visa original (nederländska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Chadi
5/5

Tack, allt är i ordning, däcken är redan monterade, levererade inom den utlovade tidsramen, inget att anmärka på.

Recension skickad 2024-07-05 av Chadi efter ett köp den 2024-06-19 Översatt omdöme lämnat 2024-07-05 av Chadi efter ett köpupplevelse 2024-06-19 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av camusduverseau.pn22@gmail.com
4/5

Hej, här är mitt köp av Falken Euroall Season AS210 däck 215/55/17R98V XL 3PMSF Dessa däck är av god kvalitet, de håller ganska bra på torra vägar, på våta vägar har jag ännu inte haft möjlighet att testa dem, men jag tror att de borde ha bra grepp. Den enda klagomålet är förbrukningen, som är lite högre. Vanligtvis kör jag 6,2 l med sommardäck från märket Continental 215/55/17R94V från tillverkaren, men med dessa däck ligger jag mellan 9 l och 10 l om min fot är lite tung. Jag tror att jag kommer att beställa samma däck igen senare. Tack och god kväll.

Recension skickad 2024-07-05 av camusduverseau.pn22@gmail.com efter ett köp den 2024-06-20 Översatt omdöme lämnat 2024-07-05 av camusduverseau.pn22@gmail.com efter ett köpupplevelse 2024-06-20 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Hamalé D
5/5

Snabb beställning inom 24 timmar tillgänglig i garaget Bra väggrepp på däcken, jag rekommenderar bra valuta för pengarna

Recension skickad 2024-07-05 av Hamalé D efter ett köp den 2024-06-20 Översatt omdöme lämnat 2024-07-05 av Hamalé D efter ett köpupplevelse 2024-06-20 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Ute
5/5

Beställningen gick smidigt, snabb leverans. Tyvärr var GLS inte lika snabb. Jag köpte däcken till min hästtrailer, eftersom de tidigare däcken var av samma modell. DOT 07/2024, allt är perfekt

Recension skickad 2024-07-04 av Ute efter ett köp den 2024-07-04 Översatt omdöme lämnat 2024-07-04 av Ute efter ett köpupplevelse 2024-07-04 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Hutira Jozef
5/5

Pris och leverans super Garanti mycket snabbt hanterad även nya däck snabbt anlänt Tack 👍👍💪💪 Hälsningar Jozef

Recension skickad 2024-07-04 av Hutira Jozef efter ett köp den 2023-07-10 Översatt omdöme lämnat 2024-07-04 av Hutira Jozef efter ett köpupplevelse 2023-07-10 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av ROLAND THUBERT
5/5

Första beställningen av bakdäck till motorcykel. Mycket bra kundservice, leveransspårning i realtid och gratis, mycket konkurrenskraftigt pris!!! För mig: 5 stjärnor 👍 Jag rekommenderar!

Recension skickad 2024-07-04 av ROLAND THUBERT efter ett köp den 2024-07-01 Översatt omdöme lämnat 2024-07-04 av ROLAND THUBERT efter ett köpupplevelse 2024-07-01 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av tonet
5/5

Allt man förväntar sig av ett seriöst och effektivt företag.

Recension skickad 2024-07-04 av tonet efter ett köp den 2024-06-20 Översatt omdöme lämnat 2024-07-04 av tonet efter ett köpupplevelse 2024-06-20 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Didier
5/5

För webbplatsen Mycket snabb leverans, hade inget spårningsnummer, men överraskning, fick däcken dagen efter. För däcken kommer jag att se efter några tusen kilometer.

Recension skickad 2024-07-03 av Didier efter ett köp den 2024-07-02 Översatt omdöme lämnat 2024-07-03 av Didier efter ett köpupplevelse 2024-07-02 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Benoît
5/5

Däck väl mottagna, korrekt leveranstid, mycket nöjd... Tack

Recension skickad 2024-07-03 av Benoît efter ett köp den 2024-07-03 Översatt omdöme lämnat 2024-07-03 av Benoît efter ett köpupplevelse 2024-07-03 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Friedemann
5/5

Omedelbar leverans och den enda som verkligen hade fälgarna i lager och inte bara visade lagersaldo. Fälgarna felfria, vad mer kan man önska sig. Jag köpte här för första gången men jag kommer gärna tillbaka.

Recension skickad 2024-07-03 av Friedemann efter ett köp den 2024-06-17 Översatt omdöme lämnat 2024-07-03 av Friedemann efter ett köpupplevelse 2024-06-17 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Gilles
5/5

Super snabbt, jag är mycket nöjd, tack för köpet av SUV-däck

Recension skickad 2024-07-03 av Gilles efter ett köp den 2024-06-19 Översatt omdöme lämnat 2024-07-03 av Gilles efter ett köpupplevelse 2024-06-19 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Jmlo
5/5

Mycket nöjd, mycket bra produkt kom som förväntat

Recension skickad 2024-07-02 av Jmlo efter ett köp den 2024-06-18 Översatt omdöme lämnat 2024-07-02 av Jmlo efter ett köpupplevelse 2024-06-18 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av xav.leg
5/5

Snabb leverans. Bra valuta för pengarna. Tack

Recension skickad 2024-07-02 av xav.leg efter ett köp den 2024-06-17 Översatt omdöme lämnat 2024-07-02 av xav.leg efter ett köpupplevelse 2024-06-17 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Garlaban
4/5

Pris mycket bra Förberedelse-leverans lite lång

Recension skickad 2024-07-01 av Garlaban efter ett köp den 2024-06-16 Översatt omdöme lämnat 2024-07-01 av Garlaban efter ett köpupplevelse 2024-06-16 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Cester
5/5

Mycket bra däck. Det värms upp snabbt, ger mycket förtroende i kurvor och har exceptionellt grepp. Jag har inte provat det i regn, men jag har testat det på vått underlag och det fungerar också bra.

Recension skickad 2024-07-01 av Cester efter ett köp den 2024-06-16 Översatt omdöme lämnat 2024-07-01 av Cester efter ett köpupplevelse 2024-06-16 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Marlyse Hanssens
5/5

Endast hos er.

Recension skickad 2024-06-30 av Marlyse Hanssens efter ett köp den 2024-06-15 Översatt omdöme lämnat 2024-06-30 av Marlyse Hanssens efter ett köpupplevelse 2024-06-15 - visa original (nederländska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Fernando
5/5

Utmärkt pris/kvalitetsförhållande. Supersnabb leverans. Jag rekommenderar denna butik utan tvekan.

Recension skickad 2024-06-30 av Fernando efter ett köp den 2024-06-14 Översatt omdöme lämnat 2024-06-30 av Fernando efter ett köpupplevelse 2024-06-14 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av R.D.Y.I.TRANSPORT Åkeri AB
5/5

Vart ska man börja? Billigare än andra försäljare, mycket snabba leveranstider och höga kvalitetsvaror. Rekommenderas starkt.

Recension skickad 2024-06-29 av R.D.Y.I.TRANSPORT Åkeri AB efter ett köp den 2024-06-14
Recension av Marko Pokorny
5/5

Snabbt, direkt, kan jag bara rekommendera. Tack så mycket för den okomplicerade servicen.

Recension skickad 2024-06-29 av Marko Pokorny efter ett köp den 2024-06-29 Översatt omdöme lämnat 2024-06-29 av Marko Pokorny efter ett köpupplevelse 2024-06-29 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Gallion
5/5

Bra pris

Recension skickad 2024-06-28 av Gallion efter ett köp den 2024-06-13 Översatt omdöme lämnat 2024-06-28 av Gallion efter ett köpupplevelse 2024-06-13 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av chr
5/5

Perfekt Snabb leverans

Recension skickad 2024-06-28 av chr efter ett köp den 2024-06-06 Översatt omdöme lämnat 2024-06-28 av chr efter ett köpupplevelse 2024-06-06 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Seb
5/5

stort urval av däck och snabb leverans

Recension skickad 2024-06-28 av Seb efter ett köp den 2024-06-13 Översatt omdöme lämnat 2024-06-28 av Seb efter ett köpupplevelse 2024-06-13 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av Pedro
5/5

super snabb leverans, allt perfekt, tack så mycket

Recension skickad 2024-06-28 av Pedro efter ett köp den 2024-06-10 Översatt omdöme lämnat 2024-06-28 av Pedro efter ett köpupplevelse 2024-06-10 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
Recension av CHRISTIAN PORTMANN
5/5

Snabb leverans, nya däck, perfekt, jag rekommenderar

Recension skickad 2024-06-27 av CHRISTIAN PORTMANN efter ett köp den 2024-06-18 Översatt omdöme lämnat 2024-06-27 av CHRISTIAN PORTMANN efter ett köpupplevelse 2024-06-18 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Fortsätt surfa utan att acceptera >
Om cookies och andra spårare
Grip500.se (GRIP500) och dess partner (Google, Hotjar, Microsoft) använder cookies och andra spårare (webblagring) för att säkerställa att webbplatsen fungerar korrekt, underlättar din navigering, utför statistiska mätningar och anpassar dess reklamkampanjer. Cookies och andra spårare som lagras på din enhet kan innehålla personuppgifter. Vi placerar inte heller någon cookie eller annan spårare utan ditt fria och informerade samtycke, förutom de som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Vi lagrar ditt val i sex månader. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att gå till sidan cookies och andra spårare. Du kan välja att fortsätta surfa utan att acceptera cookies eller andra spårare. Vägran hindrar inte tillgång till tjänsterna GRIP500. För ytterligare information hänvisar vi till sidan för cookies och andra spårare.
Anpassa cookies
LiveChat
Ett fel har inträffat, vänlig försök igen eller kontakta oss om felet kvarstår