Kundrecensioner

Ditt betyg
grip500.se
Betyg 4.95 | 1927 Omdöme

Teamen hos GRIP500 gör allt för att du ska bli nöjd. Bakom vår webbplats finns det kvinnor och män som arbetar med stor noggrannhet och energi för att kunna ge dig bästa möjliga service. Säljsupport, eftermarknadssupport, redovisning, elektroniska banktjänster, lager & logistik, datatjänster, marknadsavdelning, direktion... Alla våra anställda har ett gemensamt mål: DIN BELÅTENHET. Vi är stolta och glada att se att vår webbplats rekommenderas av våra kunder och att konstatera deras lojalitet.

Observera: vi vill informera att de omdömen du ger på webbplatsen kontrolleras. Omdömen listas i kronologisk ordning.

5/5

Ärligt talat, i början tvivlade jag när jag lade beställningen, jag hade inte mycket förtroende på grund av ett fel i e-postutskicket. Men jag fick mina fälgar inom 72 timmar. De är toppen, mycket fina! Och det är kvalitet.

Recension skickad 2024-04-18 av H.D efter ett köp den 2024-04-07 Översatt omdöme lämnat 2024-04-18 av H.D efter ett köpupplevelse 2024-04-07 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Spektakulärt, kom till Portugal på 2 arbetsdagar Utan incidenter

Recension skickad 2024-04-18 av Pedro C efter ett köp den 2024-04-03 Översatt omdöme lämnat 2024-04-18 av Pedro C efter ett köpupplevelse 2024-04-03 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Inget att säga, allt är perfekt. Produktkvaliteten motsvarar mina förväntningar. Tack

Recension skickad 2024-04-18 av DENY efter ett köp den 2024-04-03 Översatt omdöme lämnat 2024-04-18 av DENY efter ett köpupplevelse 2024-04-03 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Attraktiva priser och snabb leverans. En uppdatering av priserna i sökningen skulle vara välkommen, det är nödvändigt att ange däckmodellen för att få det exakta priset.

Recension skickad 2024-04-18 av georges Der Kinderen efter ett köp den 2024-04-03 Översatt omdöme lämnat 2024-04-18 av georges Der Kinderen efter ett köpupplevelse 2024-04-03 - visa original (nederländska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Faktiskt som alltid bra, pris ok, leverans snabb

Recension skickad 2024-04-18 av RoterRenner efter ett köp den 2024-03-15 Översatt omdöme lämnat 2024-04-18 av RoterRenner efter ett köpupplevelse 2024-03-15 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Däcken är mycket bra. Service på grip500 utmärkt. Jag fick min beställning på 10 dagar, så det är ganska snabbt för leverans.

Recension skickad 2024-04-17 av Michal S efter ett köp den 2024-04-02 Översatt omdöme lämnat 2024-04-17 av Michal S efter ett köpupplevelse 2024-04-02 - visa original (engelska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabb leverans som alltid, allt är toppen 👍🏽

Recension skickad 2024-04-17 av Karakus efter ett köp den 2024-04-02 Översatt omdöme lämnat 2024-04-17 av Karakus efter ett köpupplevelse 2024-04-02 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Perfekt !! Inga invändningar, snabb leverans, pris helt i ordning !!!

Recension skickad 2024-04-17 av Alex efter ett köp den 2024-04-15 Översatt omdöme lämnat 2024-04-17 av Alex efter ett köpupplevelse 2024-04-15 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Supersnabb leverans, okomplicerad bearbetning och beställning, tack fortsätt så

Recension skickad 2024-04-16 av Achim efter ett köp den 2024-03-15 Översatt omdöme lämnat 2024-04-16 av Achim efter ett köpupplevelse 2024-03-15 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabb, pålitlig och konkurrenskraftiga priser. Jag rekommenderar den här sidan.

Recension skickad 2024-04-16 av Beaufaille72 efter ett köp den 2024-03-15 Översatt omdöme lämnat 2024-04-16 av Beaufaille72 efter ett köpupplevelse 2024-03-15 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Bra pris, super snabb leverans. Jag är helt nöjd.

Recension skickad 2024-04-15 av mf efter ett köp den 2024-04-02 Översatt omdöme lämnat 2024-04-15 av mf efter ett köpupplevelse 2024-04-02 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Allt är perfekt, produktionsdata för däcken DOT 48/2023 mycket nöjda. Leverans i två delar, en däck med GLS, den andra med DPD, det är inte nödvändigt. Annars perfekt valuta för pengarna.

Recension skickad 2024-04-14 av Privat efter ett köp den 2024-04-07 Översatt omdöme lämnat 2024-04-14 av Privat efter ett köpupplevelse 2024-04-07 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Hej, Däck till attraktiva priser, Snabb leverans, Jag är mycket nöjd med Grip500. Jag kommer att rekommendera Grip500 till mina vänner. Med vänliga hälsningar Ludovic

Recension skickad 2024-04-13 av L'ours maraîcher efter ett köp den 2024-03-29 Översatt omdöme lämnat 2024-04-13 av L'ours maraîcher efter ett köpupplevelse 2024-03-29 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Toppen. Allt gick super bra. Däcken kom i tid.

Recension skickad 2024-04-13 av J.B. efter ett köp den 2024-04-02 Översatt omdöme lämnat 2024-04-13 av J.B. efter ett köpupplevelse 2024-04-02 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Perfekt! Inget att klaga på!

Recension skickad 2024-04-13 av Pezkaa efter ett köp den 2024-03-30 Översatt omdöme lämnat 2024-04-13 av Pezkaa efter ett köpupplevelse 2024-03-30 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
4/5

Däcken är toppen, priset var också okej. Tyvärr tog frakten väldigt lång tid, men det var inte Grip 500:s fel. Jag kommer definitivt att beställa igen.

Recension skickad 2024-04-13 av Josef efter ett köp den 2024-04-09 Översatt omdöme lämnat 2024-04-13 av Josef efter ett köpupplevelse 2024-04-09 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket nöjd. Det andra försöket var framgångsrikt. Första gången, jag inte uppmärksammade och beställde fel fälg själv. Gärna igen. Allt gott till er

Recension skickad 2024-04-12 av Dimi efter ett köp den 2024-03-28 Översatt omdöme lämnat 2024-04-12 av Dimi efter ett köpupplevelse 2024-03-28 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabb leverans, mycket bra

Recension skickad 2024-04-12 av Hubert efter ett köp den 2024-03-29 Översatt omdöme lämnat 2024-04-12 av Hubert efter ett köpupplevelse 2024-03-29 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Bra pris o snabb leverans . Jag är nöjd

Recension skickad 2024-04-11 av Fredrik efter ett köp den 2024-04-03
5/5

Bra pris och snabb leverans

Recension skickad 2024-04-11 av Kiko efter ett köp den 2024-03-28 Översatt omdöme lämnat 2024-04-11 av Kiko efter ett köpupplevelse 2024-03-28 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Jag har köpt mina däck från Grip500 de senaste 6 åren. Jag tycker att de är problemfria att köpa. Jag har kört med dessa helårsdäck Hankook 3PMSF XL H750 på min bil de senaste 3 åren och tycker att de är utmärkta att köra med. Jag kan rekommendera detta företag att köpa från och dessa däck att köra på din bil.

Recension skickad 2024-04-11 av Robert Lawlor efter ett köp den 2024-03-23 Översatt omdöme lämnat 2024-04-11 av Robert Lawlor efter ett köpupplevelse 2024-03-23 - visa original (engelska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket bra köp till rätt pris Mycket snabb leverans

Recension skickad 2024-04-11 av Capo efter ett köp den 2024-03-27 Översatt omdöme lämnat 2024-04-11 av Capo efter ett köpupplevelse 2024-03-27 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Beställt söndag, mottaget torsdag morgon. Mycket snabb leverans. Tack till er. Jag rekommenderar den här sidan.

Recension skickad 2024-04-11 av Steph efter ett köp den 2024-04-07 Översatt omdöme lämnat 2024-04-11 av Steph efter ett köpupplevelse 2024-04-07 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Däck ännu inte monterade, men leveransen var perfekt.

Recension skickad 2024-04-10 av Thierry efter ett köp den 2024-04-05 Översatt omdöme lämnat 2024-04-10 av Thierry efter ett köpupplevelse 2024-04-05 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabbt och bra mottaget, inget att säga, perfekt

Recension skickad 2024-04-09 av Fredd efter ett köp den 2024-03-30 Översatt omdöme lämnat 2024-04-09 av Fredd efter ett köpupplevelse 2024-03-30 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

allt gick mycket bra, mycket seriöst, lyckades få ett däck som jag inte längre hittade, och det på mycket kort tid

Recension skickad 2024-04-09 av papillon efter ett köp den 2024-03-25 Översatt omdöme lämnat 2024-04-09 av papillon efter ett köpupplevelse 2024-03-25 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Perfekt 5 stjärnor.. Jag rekommenderar

Recension skickad 2024-04-09 av Alfa efter ett köp den 2024-03-25 Översatt omdöme lämnat 2024-04-09 av Alfa efter ett köpupplevelse 2024-03-25 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

På begäran om information om min produkt fram till leverans extremt snabb. Produkten uppfyller mina förväntningar. Helt nöjd.

Recension skickad 2024-04-09 av Jmi efter ett köp den 2024-03-25 Översatt omdöme lämnat 2024-04-09 av Jmi efter ett köpupplevelse 2024-03-25 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket professionell service, order mottagen felfri, toppdel

Recension skickad 2024-04-08 av Lexteriaque efter ett köp den 2024-04-08 Översatt omdöme lämnat 2024-04-08 av Lexteriaque efter ett köpupplevelse 2024-04-08 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Perfekt! Tack

Recension skickad 2024-04-08 av Syl efter ett köp den 2024-03-21 Översatt omdöme lämnat 2024-04-08 av Syl efter ett köpupplevelse 2024-03-21 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Super! Super!

Recension skickad 2024-04-08 av Syl efter ett köp den 2024-03-21 Översatt omdöme lämnat 2024-04-08 av Syl efter ett köpupplevelse 2024-03-21 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Hej, Mottagandet av varan tog lite längre tid än förväntat. Men däcken kommer också från europeiskt utland. De två motorcykeldäcken från Avon är av god kvalitet (tillverkade 2023) till ett rimligt pris. Jag kan definitivt rekommendera Gripp 500!!

Recension skickad 2024-04-08 av Christoph M. efter ett köp den 2024-03-21 Översatt omdöme lämnat 2024-04-08 av Christoph M. efter ett köpupplevelse 2024-03-21 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket snabb leverans, material väl förpackat. Allt var perfekt, jag var mycket nöjd och kund

Recension skickad 2024-04-07 av António efter ett köp den 2024-03-22 Översatt omdöme lämnat 2024-04-07 av António efter ett köpupplevelse 2024-03-22 - visa original (portugisiska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Billigt, bra och levererat mycket snabbt. Bra webbplatser

Recension skickad 2024-04-07 av Bewerter efter ett köp den 2024-04-03 Översatt omdöme lämnat 2024-04-07 av Bewerter efter ett köpupplevelse 2024-04-03 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

mycket seriös snabb bra däck

Recension skickad 2024-04-07 av senk efter ett köp den 2024-03-15 Översatt omdöme lämnat 2024-04-07 av senk efter ett köpupplevelse 2024-03-15 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket bra och nöjda

Recension skickad 2024-04-05 av Martin efter ett köp den 2024-04-05 Översatt omdöme lämnat 2024-04-05 av Martin efter ett köpupplevelse 2024-04-05 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket bra valuta för pengarna. Dessutom levererat mycket snabbt. Jag rekommenderar! Med vänliga hälsningar

Recension skickad 2024-04-05 av Cricri73 efter ett köp den 2024-03-25 Översatt omdöme lämnat 2024-04-05 av Cricri73 efter ett köpupplevelse 2024-03-25 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Stort urval, snabb bearbetning, snabb leverans, mycket nöjd!

Recension skickad 2024-04-05 av G.G. efter ett köp den 2024-03-27 Översatt omdöme lämnat 2024-04-05 av G.G. efter ett köpupplevelse 2024-03-27 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Perfekt däck! Kör bra, utmärkt kvalitet

Recension skickad 2024-04-04 av Ben efter ett köp den 2024-03-22 Översatt omdöme lämnat 2024-04-04 av Ben efter ett köpupplevelse 2024-03-22 - visa original (nederländska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Allt är bra

Recension skickad 2024-04-04 av Walter Kiene efter ett köp den 2024-04-04 Översatt omdöme lämnat 2024-04-04 av Walter Kiene efter ett köpupplevelse 2024-04-04 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Bedragare

Recension skickad 2024-04-03 av Bombita efter ett köp den 2024-03-20 Översatt omdöme lämnat 2024-04-03 av Bombita efter ett köpupplevelse 2024-03-20 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Allt gick bra, vara som beskrivet, snabb leverans, problemfri betalning.

Recension skickad 2024-04-03 av Carlosflipos efter ett köp den 2024-03-29 Översatt omdöme lämnat 2024-04-03 av Carlosflipos efter ett köpupplevelse 2024-03-29 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Bra service och kommunikation, jag fastnade mitt i påsken och de kom igår och jag har redan monterat däcken med en verkstad föreslagen av Gripe och allt är perfekt, jag kommer definitivt att köpa mer på denna sida, totalt förtroende, 10 av 10

Recension skickad 2024-04-03 av rapanui@gmx.es efter ett köp den 2024-03-25 Översatt omdöme lämnat 2024-04-03 av rapanui@gmx.es efter ett köpupplevelse 2024-03-25 - visa original (spanska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Allt är bra. Aktuellt tillverkningsdatum Snabb leverans

Recension skickad 2024-04-03 av Marc efter ett köp den 2024-03-14 Översatt omdöme lämnat 2024-04-03 av Marc efter ett köpupplevelse 2024-03-14 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabb leverans inga klagomål

Recension skickad 2024-04-03 av Darras eric efter ett köp den 2024-03-29 Översatt omdöme lämnat 2024-04-03 av Darras eric efter ett köpupplevelse 2024-03-29 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Snabb leverans ! Däcken ser bra ut och kör behagligt. De är inte överdrivet högljudda, jag är nyfiken på hur de kommer att prestera på lång sikt….

Recension skickad 2024-04-02 av Nissan Navara efter ett köp den 2024-03-14 Översatt omdöme lämnat 2024-04-02 av Nissan Navara efter ett köpupplevelse 2024-03-14 - visa original (tyska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

DÄCK MOTTAGNA I ENLIGHET MED, LITE LÅNG LEVERANSTID OCH LITE HÖGT PRIS. ANNARS OK

Recension skickad 2024-04-01 av MARTIN efter ett köp den 2024-03-14 Översatt omdöme lämnat 2024-04-01 av MARTIN efter ett köpupplevelse 2024-03-14 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Mycket rätt pris och snabb leverans jag rekommenderar

Recension skickad 2024-04-01 av tarzan efter ett köp den 2024-03-17 Översatt omdöme lämnat 2024-04-01 av tarzan efter ett köpupplevelse 2024-03-17 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Leverans i enlighet med ordern. Kanske borde föraren ringa innan leverans. Priset är konkurrenskraftigt på marknaden. Rekommenderas.

Recension skickad 2024-03-31 av Auracle0697 efter ett köp den 2024-03-13 Översatt omdöme lämnat 2024-03-31 av Auracle0697 efter ett köpupplevelse 2024-03-13 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
5/5

Topprestanda däck 👍🏻

Recension skickad 2024-03-31 av Sylvain Michel -Prost efter ett köp den 2024-03-16 Översatt omdöme lämnat 2024-03-31 av Sylvain Michel -Prost efter ett köpupplevelse 2024-03-16 - visa original (franska) se den översatta versionen (svenska)
Fortsätt surfa utan att acceptera >
Om cookies och andra spårare
Grip500.se (GRIP500) och dess partner (Google, Hotjar, Microsoft) använder cookies och andra spårare (webblagring) för att säkerställa att webbplatsen fungerar korrekt, underlättar din navigering, utför statistiska mätningar och anpassar dess reklamkampanjer. Cookies och andra spårare som lagras på din enhet kan innehålla personuppgifter. Vi placerar inte heller någon cookie eller annan spårare utan ditt fria och informerade samtycke, förutom de som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Vi lagrar ditt val i sex månader. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att gå till sidan cookies och andra spårare. Du kan välja att fortsätta surfa utan att acceptera cookies eller andra spårare. Vägran hindrar inte tillgång till tjänsterna GRIP500. För ytterligare information hänvisar vi till sidan för cookies och andra spårare.
Anpassa cookies
LiveChat
Ett fel har inträffat, vänlig försök igen eller kontakta oss om felet kvarstår