Varför GRIP500 ?

Marknadens mest kompletta sortiment.

På GRIP500 hittar du mer än 300 däckmärken, 50 fälgmärken och 10 märken på snökedjor. Med mer än 150 000 artiklar på webbplatsen, hittar du absolut de däck, snökedjor eller fälgar du letar efter till din bil. Sedan kan du välja, jämföra, upptäcka alla detaljer och kundomdömen på våra produktblad.

Välj rätt
Marknadens mest kompletta sortiment.

Marknadens lägsta priser.

GRIP500 granskar tusentals konkurrentpriser varje dag och riktar in sig på de lägsta priserna. Samtidigt har inköpsteamen kontakt med mer än 200 tillverkare och leverantörer för att ständigt förhandla fram de lägsta priserna, som du sedan kan utnyttja.

Spara pengar
Marknadens lägsta priser.

Fraktfritt fr.o.m. två identiska inköpta däck.

Hos oss hanteras leveranserna av proffs som är vana att lasta, transportera, leverera korrekt och snabbt. Du får även ett spårningsnummer så att du alltid vet var dina däck befinner sig. Vi erbjuder gratis leverans redan från det andra identiska däcket du köper på vår webbplats.

Snabb leverans fraktfritt.
Fraktfritt fr.o.m. två identiska inköpta däck.

Vår webbplats är mycket säker.

Anslutningen mellan din webbläsare och vår server är krypterad. Hela vår webbplats använder HTTPS-protokollet. Vi använder SSL-protokollet från världsledande GoDaddy för att säkra vår webbplats. För att ta reda på mera om hur vi säkrar och hanterar data, hänvisar vi till vår sekretesspolicy och vår dedikerade sida om hantering av cookies.

Säker webbplats med HTTPS-protokollet
Vår webbplats är mycket säker.

Däckförsäkring för att undvika det oförutsedda.

Det finns inget som är mer irriterande än att byta ett punkterat däck några veckor senare. Därför har vi vänt oss till det ledande europeiska sakförsäkringsbolaget, där du kan försäkra dina däck mot: vandalisering, skador, stötar av alla slag (trottoarer, spikar, potthål).

Den här försäkringen gäller i hela Europa.

Försäkra dina däck
Däckförsäkring för att undvika det oförutsedda.

Enkel och effektiv montering.

GRIP500 har avtal med mer än 40 000 monteringspartner. Med ett så stort nät kan du vara säker på att hitta någon som monterar dina däck oavsett var du befinner dig. Bostaden, semester, familj, arbetsresor, utlandsresa, det finns alltid en monteringsverkstad i närheten.

Visa våra partnerverkstäder
Enkel och effektiv montering.